26 Mayıs 2017 Cuma 10:03
Eleşkirt HEM ile İŞKUR İl Müdürlüğünün Halk Eğitim Merkezi Kursları Sürüyor

Eleşkirt Halk Eğitim Merkezi Kursları Sürüyor

AĞRI - Eleşkirt ilçesinde Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü bünyesinde bulunan kursların devam ettiği bildirildi.

Halk Eğitim Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, HEM ile İŞKUR İl Müdürlüğünce farklı dallarda devam eden ve dikiş nakış, ve hamur işleri gibi kursların özellikle kadın kursiyerlerden yoğun talep gördüğü belirtildi.

HEM bünyesinde 12 ay süren kurslarda kursiyerlerin meslek sahibi olması ve aile bütçesine katkıda bulunmasının amaçlandığı vurgulanan açıklamada, kursiyerlerin çocuklarının da HEM bünyesindeki anasınıfında eğitim aldığı aktarıldı.

eleskirt-halk-egitim-merkezi-kurslari-suruyor.jpgeleskirt-halk-egitim-merkezi-kurslari-suruyor-001.jpgeleskirt-halk-egitim-merkezi-kurslari-suruyor-002.jpgeleskirt-halk-egitim-merkezi-kurslari-suruyor-003.jpgeleskirt-halk-egitim-merkezi-kurslari-suruyor-004.jpg

Son Güncelleme: 26.05.2017 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.