15 Nisan 2016 Cuma 12:43
Eleşkirt Müftülüğü Kız Kur'an Kursuna Destek Verenlere Plaket Verdi

Kız Kur'an Kursuna Destek Verenlere Plaket

Eleşkirt Müftülüğü tarafından, ilçede 8 yıldır faaliyet gösteren kız Kur'an kursuna destek veren ilçe esnafı ve bazı vatandaşlara teşekkür plaketi verildi.

İlçe Müftü Vekili Sait Yıldız ve imam Zekeriya Ezer, destekte bulunan esnafları dolaşarak plaketleri takdim edip, yardımlarından dolayı teşekkür etti.

İlçe Müftü Vekili Sait Yıldız,  yaptığı açıklamada, ilçede 8 yıldır faaliyet gösteren kız Kur'an ve hafızlık kurslarına maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen esnaf, memur ve vatandaşlara her yıl olduğu gibi bu yıl da teşekkür mahiyetinde plaket takdim ettiklerini belirterek, destekte bulunanlara teşekkür etti.

eleskirt-muftulugu-kiz-kuran-kursuna-destek-verenlere-plaket-verdi.jpgeleskirt-muftulugu-kiz-kuran-kursuna-destek-verenlere-plaket-verdi-001.jpgeleskirt-muftulugu-kiz-kuran-kursuna-destek-verenlere-plaket-verdi-002.jpg

 

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.