17 Temmuz 2016 Pazar 15:48
Eleşkirt Sivil Topum Kuruluşlarından Fetö'nün Darbe Girişimine Tepki

AĞRI - Eleşkirt ilçesinde faaliyet gösteren Sivil Topum Kuruluşları (STK), FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin açıklamada bulundu.

STK temsilcileri, AK Parti Eleşkirt İlçe Başkanı Aytekin Arslan'ı makamında ziyaret ederek basın açıklaması gerçekleştirdi.

STK'lar adına açıklama yapan Arslan, bir grup FETÖ üyesi, vatan haini ve kendini bilmez kişiler tarafından gerçekleştirilen darbe girişimini kınadıklarını belirterek, "Bu girişim tüm Türkiye insanının özgür hak ve milli iradelerini engellemek için yapılmış bir kalkışmadır. Biz de Eleşkirtliler olarak Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine sokaklara çıkarak Hükümet Konağı önünde 2 gündür nöbet tutuyoruz ve Cumhurbaşkanımız tamam diyene kadar nöbet tutmaya da devam edeceğiz." dedi.

eleskirt-sivil-topum-kuruluslarindan-fetonun-darbe-girisimine-tepki.jpg

 


 

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.