13 Ocak 2017 Cuma 20:21
Eleşkirt'li Çiftçilere Sertifika Verildi!

Zeliha Oruç Konferans salonunda gerçekleştirilen törene, Ağrı Vali Yardımcısı Ejder Demir, Eleşkirt Cumhuriyet Savcısı Hasan Kurgan, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, AİÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Ünal, Eleşkirtli çiftçiler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Ünal, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulunda Ağrı’da tarım ve hayvancılığın daha verimli hale gelebilmesi için çiftçi eğitimlerine önem verildiğini belirtti.

Eleşkirt’teki tüm kurumlardan destek aldıklarını söyleyen Ünal, "Verilen eğitimlerin kurumlar arası iş birliğiyle ortaya çıktı. Eleşkirt Kaymakamlığının, Eleşkirt Belediyesinin, İl Özel İdaresi ve Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının (DAP) çok önemli desteklerini gördük. DAP’ın bize olan desteği 1 milyon liraya ulaştı. Bizden desteklerini esirgemeyen kurum ve yöneticilerine huzurlarınızda teşekkür ederim." diye konuştu. 

Program, eğitimi başarıyla tamamlayan çiftçilere sertifikalarının verilmesinin ardından sona erdi. 

eleskirtli-ciftcilere-sertifika-verildi!.jpgeleskirtli-ciftcilere-sertifika-verildi!-001.jpgeleskirtli-ciftcilere-sertifika-verildi!-002.jpgeleskirtli-ciftcilere-sertifika-verildi!-003.jpg

 

Son Güncelleme: 13.01.2017 20:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.