24 Eylül 2015 Perşembe 20:53
Eleşkirt'te Bayramlaşma

Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşmaya, Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, İlçe Emniyet Amiri Engin Kaynak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Büyükhan, Yücekapı Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Topsakaloğlu, burada yaptığı konuşmada, bayramların kardeşlik ve dayanışma iklimini güçlendirmek, küslükleri ortadan kaldırmak için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

 

Bayram ziyaretinin önemine değinen Topsakaloğlu, "Bayram vesilesiyle anne, baba, akraba ve dostlarımızın yanı sıra yetim, öksüz ve hastaları da ziyaret etmemiz gerekiyor. Hac vazifesini yerine getirirken oluşan izdihamda birçok kişi vefat etti. Vefat edenlere Yüce Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabırlar diliyorum" diye konuştu.

 

Protokol üyeleri bayramlaşma programının ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti. 

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.