29 Aralık 2016 Perşembe 17:55
Eleşkirt'te 'Halep'te İnsanlık Ölmesin' Kampanyası

Eleşkirt İlçe Müftüsü Sait Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye'de yaşanan insanlık dramında mağdur olan Halep halkının ihtiyaçlarının karşılanması için yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

Katılıma yoğun katılım olduğunu belirten Yıldız, "Toplanılan yardımlar Halepli kardeşlerimize gönderilecek. Bir haftadır başlatmış olduğumuz bu kampanyada, bir tır gıda, battaniye, soba, odun, kömür ve diğer ihtiyaç malzemeleri toplandı. Tüm ilçelerden gelen yardımlar Ağrı'da giyecek ve gıda olarak ayrılacak ve Haleplilere doğru yola çıkacak." dedi.

Eleşkirt Diyanet-Sen İlçe Başkanı Zekeriya Ezer ise müminlere birlik oldukları müddetçe müminlere bir zeval gelmeyeceğini dile getirdi.

"Bir müminin sıkıntısı tüm müminlerin sıkıntısıdır." diyen Ezer, "Bugün Halep'teki insanlar ekmek bulamıyorsa biz burada tok olarak yatıyorsak Allah'ın bunun hesabını bize soracağını da biliyoruz . Bu şuurla çıktık yolla. Tüm Eleşkirt halkına ve bize katkı veren herkese teşekkür ediyoruz." ifadesinde bulundu.

 

-eleskirtte-halepte-insanlik-olmesin-kampanyasi-.jpg-eleskirtte-halepte-insanlik-olmesin-kampanyasi--001.jpg-eleskirtte-halepte-insanlik-olmesin-kampanyasi--002.jpg-eleskirtte-halepte-insanlik-olmesin-kampanyasi--003.jpg

Son Güncelleme: 29.12.2016 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.