29 Haziran 2014 Pazar 13:19
Eleşkirtte İlk İftar

Ağrı’nın Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Sebahattin Sarı’nın “Eleşkirtli’ler iftarda buluşuyor” sloganıyla başlattığı iftar yemeği programına katıldı.

 

Eleşkirt Belediyesi tarafından taziye evinde verilen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Ender Güleç, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. İftar yemeğine katılan Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Ramazan ayının milli birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi insanoğlunun en değerli özelliklerinin sergilediği özel zamanlardan bir tanesi olduğunu belirterek, “Bir ay boyunca hali vakti yerinde olan tüm müminlerin desteğe muhtaç kardeşlerinin yalnız olmadığını onlara göstermesinin zamanıdır. Başkanımıza bu süreci başlattığı için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ise, Ramazan ayının tüm kırgınlıkların unutulduğu, dostluk, sevgi, kardeşlik ve yardımlaşmanın öne çıktığı bir ay olduğunu hatırlatarak, “Eleşkirt halkından gelen talepler üzerine öncülük görevini severek üstlendim. Ramazan ayı boyunca iftar yemeğine destek veren tüm Eleşkirtli kardeşlerime en içten şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Arslan da, iftar programı düzenleyen Belediye Başkanı Sarı ve ilk iftar yemeğini veren Kaymakam Zadeleroğlu’na teşekkür etti.









Son Güncelleme: 13.11.2016 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.