03 Temmuz 2014 Perşembe 22:37
Eleşkirtte İmam Hatip Lisesi Yapılacak

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde 24 derslikli imam hatip lisesi ile 300 öğrenci kapasiteli pansiyon yapılacağı bildirildi.

Dört yıl önce açılan Eleşkirt İmam Hatip Lisesi, hizmet binası yokluğu nedeniyle Eleşkirt Çok Programlı Lisesi’nde eğitim öğretim veriyordu. Bu yıl ilk mezunlarını veren imam hatip lisesi için Eleşkirt Yatılı Bölge Okulu’na ait alanda 24 derslik ile 300 öğrenci kapasiteli pansiyon yapılacağı belirtildi. Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, her dönem imam hatip liselerine artan talepleri değerlendirerek yatılı orta okula ait olup verimlilik ömürlerini doldurmuş bulunan ve metruk bir şekilde görüntü kirliliğine neden olan dört bina yıkılarak yerine çok modern 24 derslikli bir okul ile 300 kişilik pansiyon yapım işinin ihale aşamasına geldiğinin müjdesini verdi.

 

Uğurlu, birkaç gün içerisinde yapılacak olan ihalenin teknik alt yapısının bir yıllarını aldığını ve bu işe kurum olarak dört elle sarılıp sonuçlandırmış olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.



Son Güncelleme: 13.11.2016 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.