02 Şubat 2017 Perşembe 22:28
Eleşkirt'te Kar Temizlerken Çatıdan Düşen Kişi 5 Saatlik Çalışmayla Hastaneye Ulaştırıldı

Ağrı'da Hasta Kurtarma Operasyonu

AĞRI (AA) - Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki bir köyde kar temizlerken çatıdan düşerek yaralanan kişi, ekiplerin 5 saatlik çalışmasıyla hastaneye kaldırıldı.

İlçenin Çetinsu köyünde oturan Adem Arslan (30), kar temizlemek için iki katlı evinin çatısına çıktı. Bu sırada dengesini kaybedip çatıdan düşerek yaralanan Arslan'ın yakınları, durumu sağlık görevlilerine bildirdi.

Köy yolunun kar yüzünden kapalı olmasından dolayı İl Özel İdaresi ekiplerinin yanı sıra paletli ambulanstaki Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) görevlileri bölgeye gönderildi.

Paletli ambulans ile köye ulaşan sağlık görevlileri, Arslan'ı alarak hastaneye ulaştırmak için dönüş yoluna geçti.

Bir süre paletli ambulans ile ilerleyen sağlık görevlileri daha sonra kapanan yolun İl Özel İdaresi ekiplerince açılan bölümüne ulaştı.

Arslan'ı başka bir ambulansa aktaran sağlık görevlileri, kendisinin Eleşkirt Devlet Hastanesine kaldırılmasını sağladı.

Ekiplerin 5 saatlik çalışmasıyla hastaneye ulaştırılan Arslan'ın genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

eleskirtte-kar-temizlerken-catidan-dusen-kisi-5-saatlik-calismayla-hastaneye-ulastirildi.jpgeleskirtte-kar-temizlerken-catidan-dusen-kisi-5-saatlik-calismayla-hastaneye-ulastirildi-001.jpgeleskirtte-kar-temizlerken-catidan-dusen-kisi-5-saatlik-calismayla-hastaneye-ulastirildi-002.jpgeleskirtte-kar-temizlerken-catidan-dusen-kisi-5-saatlik-calismayla-hastaneye-ulastirildi-003.jpgeleskirtte-kar-temizlerken-catidan-dusen-kisi-5-saatlik-calismayla-hastaneye-ulastirildi-004.jpgeleskirtte-kar-temizlerken-catidan-dusen-kisi-5-saatlik-calismayla-hastaneye-ulastirildi-005.jpgeleskirtte-kar-temizlerken-catidan-dusen-kisi-5-saatlik-calismayla-hastaneye-ulastirildi-006.jpgeleskirtte-kar-temizlerken-catidan-dusen-kisi-5-saatlik-calismayla-hastaneye-ulastirildi-007.jpg

 

Son Güncelleme: 02.02.2017 22:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.