03 Ekim 2015 Cumartesi 11:59
Eleşkirt'te Köy Yolu Asfalt çalışmaları Tamamlanma Aşamasında


Eleşkirt Kaymakamlığı tarafından sürdürülen köy yolu asfaltlama çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiği bildirildi.

Asfaltlama çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı Aşağı Kopuz, Hasanpınar ve Kokulupınar köylerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Topsakaloğlu, yetkililerden bilgi aldı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Tuncay Topsakaloğlu, çalışmalar kapsamında ilçeye bağlı sadece bir kaç köy yolunun kaldığını söyledi.

Bu sezon Değirmenoluğu, Ergözü, Uludal ile Aşağı Kopuz grup köy yolunun asfaltlanmasıyla çalışmaların tamamlanma noktasına geldiğini ifade eden Topsakaloğlu, "Kalan bir kaç köy yolunu da devletimizin tüm imkanlarını seferber ederek en kısa zamanda bitireceğiz. Halkımızdan çok olumlu geri dönüşler alıyoruz" diye konuştu.

 

eleskirtte-koy-yolu-asfalt-calismalari-tamamlanma-asamasinda.jpgeleskirtte-koy-yolu-asfalt-calismalari-tamamlanma-asamasinda-001.jpgeleskirtte-koy-yolu-asfalt-calismalari-tamamlanma-asamasinda-002.jpg

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.