18 Ağustos 2017 Cuma 18:52
Eleşkirt'te, Kur'an Kurslarında Mezuniyet Töreni Yapıldı

Eleşkirt Müftülüğü bünyesinde açılan Kur'an kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere mezuniyet belgesi verildi.

Eleşkirt Celal Oruç Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Kur'an kurslarına katılan öğrenciler, aileleri, Eleşkirt Kaymakamı Recep Öztürk, İlçe Müftüsü Kerim Şükrü Ünlü katıldı.

İlçe Müftüsü Kerim Şükrü Ünlü, burada yaptığı konuşmada, okulların tatil olması münasebetiyle tüm ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de 100 imam arkadaşımızın idaresinde yaklaşık 2 bin 500 çocuğun hem dini hem de Kur'an eğitimi aldıklarını söyledi.

Ünlü, müftülük olarak çocuklara bazı etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirterek, her yıl daha çok öğrenciye ve daha güzel etkinliklerle buluşmak istediklerini sözlerine ekledi.

Program sonunda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

eleskirtte,-kuran-kurslarindada-mezuniyet-toreni-yapildi.jpgeleskirtte,-kuran-kurslarindada-mezuniyet-toreni-yapildi-001.jpgeleskirtte,-kuran-kurslarindada-mezuniyet-toreni-yapildi-002.jpgeleskirtte,-kuran-kurslarindada-mezuniyet-toreni-yapildi-003.jpg

Son Güncelleme: 18.08.2017 19:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.