05 Nisan 2016 Salı 16:28
Eleşkirt'te Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Yapıldı

Eleşkirt Anadolu Lisesi'nde, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenledi.

Hazreti Muhammed'in doğum yıl dönümü, Eleşkirt Anadolu Lisesi öğrencilerince düzenlenen programla kutlandı.

Eleşkirt Anadolu Lisesi Kültür Salonu'nda, Trabzon Büyükşehir Belediyesi sanatçılarından Emir Yalazan'ın sunduğu semazen gösterisinin yer aldığı program, büyük beğeniyle izlendi.

Etkinlikte ayrıca okul öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Hazreti Muhammed'in hayatını konu alan ilahiler okundu.

Programa, Eleşkirt Kaymakamı Abdulkadir Okay, Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, İlçe Emniyet Amiri Ogün Evci ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt da katıldı.

 

eleskirtte-kutlu-dogum-haftasi-etkinlikleri-yapildi.jpgeleskirtte-kutlu-dogum-haftasi-etkinlikleri-yapildi-004.jpgeleskirtte-kutlu-dogum-haftasi-etkinlikleri-yapildi-005.jpgeleskirtte-kutlu-dogum-haftasi-etkinlikleri-yapildi-006.jpgeleskirtte-kutlu-dogum-haftasi-etkinlikleri-yapildi-007.jpgeleskirtte-kutlu-dogum-haftasi-etkinlikleri-yapildi-008.jpgeleskirtte-kutlu-dogum-haftasi-etkinlikleri-yapildi-009.jpg

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.