13 Temmuz 2014 Pazar 14:55
Eleşkirt'te Ramazan Yardımı

Ağrı’nın Eleşkirt Müftü Selim Mahalle Muhtarı Faruk Göktürk, mahallesinde tespit ettiği maddi durumu zayıf ailelere Ramazan paketi dağıttı.

 

Muhtar Faruk Göktürk, tespit edilen muhtaç ailelerin tamamına her hafta yardım paketi dağıtarak onların yalnız olmadığını ve hayırsever Eleşkirt halkının kendilerini yalnız bırakmadıklarını söyledi. Göktürk, “Hayırsever esnaftan ve ilçe dışında oturup hayır yapmak isteyen hemşehrilerimizden alıp ihtiyaç sahiplerine yardım paketlerini dağıtıyoruz. Esnaf arkadaşlarımız yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşacağına inandığı anda çok cömert davrandığına şahit oldum. Ramazan paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıktan sonra hayırseverlere kısa mesaj ile ‘yardımlarınız hak sahiplerine ulaşmıştır’ diye bilgi veriyoruz.

 

Ramazan ayı boyunca yardımlarını esirgemeyen kadirşinas Eleşkirt halkına yaptığı yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.