19 Mart 2017 Pazar 12:32
Eleşkirt'te Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı Programı

Eleşkirt Kaymakamlığı önünde düzenlenen törende, Hamur Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğil, ,Garnizon Komutanı Yarbay Fevzi Mintaş ve Eleşkirt Belediye Başkan Vekili Kemal Yıldız, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Daha sonra Anadolu Lisesi konferans salonunda devam eden proğram saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması sürdü.

Okunan şiirlerin ardından öğrenciler piyes ve oratoryo gösterisini sahneledi.

Program, 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda derece giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

- Hamur

Hamur Kaymakamlığı önünde gerçekleşen tören, anıta çelenk konmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla sürdü.

Daha sonra etkinlik Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin "Çanakkale Şehitleri" adlı tiyatro oyununu sahnelemeleriyle son buldu.

eleskirtte-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-102.-yili-programi.jpgeleskirtte-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-102.-yili-programi-001.jpgeleskirtte-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-102.-yili-programi-002.jpgeleskirtte-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-102.-yili-programi-003.jpgeleskirtte-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-102.-yili-programi-005.jpg

eleskirtte-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-102.-yili-programi-004.jpg 

Son Güncelleme: 19.03.2017 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.