02 Aralık 2015 Çarşamba 16:38
Eleşkirt'te TEOG'ta Başarılı Olanlar Hediye Verildi


Eleşkirt İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda yapılan programa okul öğrencilerinden Hanifi  Kahraman’ın  okuduğu Kuran Tilavetiyle başlandı.Yine okul öğrencilerinin okuduğu ilahilerin ardından okulun çalışmalarının tanıtıldığı slayt gösterisi yapıldı.
Slayt gösterisi sonrasında  Eleşkirt İmam Hatip Lisesi Müdürü Akın Tekin bir konuşma yaparak İmam Hatip liselerinin önemine Ve öğrencilerin bu okullardan mezun olduktan sonraki hayattaki kazanımlarına değindi.
Okul Müdürü Akın Tekinin Konuşmasının ardından  Eleşkirt Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt Bir konuşma yaptı . Kurt konuşmasında Eleşkirt İmam Hatip Lisesinin Eleşkirt’e kazandırılması için yapılan çalışmalar neticesinde Eleşkirt’te İmam Hatip lisesinin varlığından duyduğu mutluluğu dile getirdi.Burhan Kurt Konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi.’’ ‘’Bu gün burada sizlerle birlikte olmak beni fazlasıyla mutlu etti.
  Eğitimde Sadece Fen İlimlerini verirseniz çocuklarda irdeleme başlar.ve şüpheler doğmaya  başlar İnanç bakımından. .Sadece Dini İlimleri Verirseniz Çocuklarda dogmatik işler başlar.Ama ikisi bir arada verilirse Fen ilimleri ile din ilimlerini bir arada verirseniz talebe çift kanatlı olur.
İmam hatip liselerinin amacı sadece imam yetiştirmek ya da ilahiyat fakültelerine talebe göndermek  değil. Bizim  misyonumuz  ve felsefemiz öğrencilerimizin hem din ilimlerinin alındığı hem fen ilimlerinin aldığı bu eğitim kurumundan çıkarak , çok kaliteli güzel Mühendisliklere  , tıp fakültelerine ,Eğitim Fakültelerine ,hukuk fakültelerine ,ticaretle alakalı bölümlere gidebileceğinizdir. Hedeflerinizi her zaman en yükseklerde tutmanız başarı çıtanızın artmasına azimli çalışmanıza fayda sağlayacaktır.’’dedi.
Eleşkirt İmam Hatip Lisesine TEOG puanıyla 1. Yerleşen ve okulda düzenlenen seviye tespit sınavlarında dereceye giren öğrencilere  Okul Öğretmenlerinin sponsorluk yaparak aldığı Labtop ve Tabletler öğrencilere verildi.
Dereceye girenlere ödülleri Eleşkirt Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erol Bayram ve Arif Yayla ,Eleşkirt İmam Hatip Lisesi Müdürü Akın Tekin ve okul Aile birliği başkanı Cezmi Dursun tarafından öğrenci verileri de sahneye çağrılarak ödüller verildi.
Eleşkirt Anadolu  İmam Hatip Lisesi spor salonunda yapılan ödül programına Eleşkirt Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erol Bayram ve Arif Yayla ,Eleşkirt İmam Hatip Lisesi Müdürü Akın Tekin ve okul Aile birliği başkanı Cezmi Dursun , bazı veliler , Okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

eleskirtte-teogta-basarili-olanlar-hediye-verildi.jpgeleskirtte-teogta-basarili-olanlar-hediye-verildi-001.jpgeleskirtte-teogta-basarili-olanlar-hediye-verildi.JPG

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.