07 Temmuz 2015 Salı 18:42
İftarlarını kaynak suyuyla açıyorlar


Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde vatandaşlar iftarlarını Hayrangöl Dağı'ndan çıkan kaynak suyuyla açıyor.

İlçeye 20 kilometre uzaklıktaki Hayrangöl Dağı'na çıkan vatandaşlar, dağdan çıkan kaynak suyuyla iftar açmak için kaynağın önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Beraberinde getirdiği bidon ve pet şişeleri su dolduran vatandaşlardan Sedat Yerlikaya, yaptığı açıklamada, iftara yakın kaynağa gelip su götürdüğünü söyledi.

Yerlikaya, "İftara yakın Hayrangöl dağlarına gelip buradaki soğuk sudan soframıza götürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan Emrah Çaycı ise çeşmeyi yapanlara ve emeği geçenlere teşekkür ederek, "Biz de ailece ilçeden gelip bu soğuk suyun kenarında iftara hazırlık yapıyoruz" diye konuştu.

 

iftarlarini-kaynak-suyuyla-aciyorlar.jpgiftarlarini-kaynak-suyuyla-aciyorlar-001.jpgiftarlarini-kaynak-suyuyla-aciyorlar-002.jpgiftarlarini-kaynak-suyuyla-aciyorlar-003.jpgiftarlarini-kaynak-suyuyla-aciyorlar-004.jpgiftarlarini-kaynak-suyuyla-aciyorlar-005.jpg

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.