23 Temmuz 2015 Perşembe 18:34
Kaymakam Zadeleroğlu okul inşaatlarını denetledi

Zadeleroğlu'na İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu'da eşlik etti. 

İlk olarak Toprakkale köyündeki 8 derslikli ilkokula gelen Zadeleroğlu, buradan Aşağı Kopuz köyüne giderek asfaltlama çalışması öncesi genişletilen ve altyapı işlemleri tamamlanan yol çalışmasını denetledi.

Zadeleroğlu daha sonra sırasıyla şehir merkezindeki 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve binaya ek olarak yapılan 300 öğrenci kapasiteli pansiyonu, 24 derslikli Eleşkirt Ortaokulunu, Hürriyet Mahallesindeki 16 derslikli ilk ve orta okulu ve son olarak Eleşkirtli hayırsever esnaf Cesim Bayram'ın okul yapımı için verdiği arsa üzerinde yapılan Karşıyaka Ortaokulunu inceledi.

Adıyaman Gölbaşı ilçesine tayini çıkan Zadeleroğlu, son iki yıldır ilçenin devlet tarafından yapılan okullarla şantiyeye dönüştüğünü, büyük köylerin yaklaşık hepsine, modern yapıya sahip ilk ve ortaokul yapıldığını belirtti.

İlçe merkezinde ise ilk defa 24 derslikli okulların yapıldığını anlatan Zadeleroğlu, okulların yanı sıra 300 yataklı pansiyonun da şehir dışından ilçeye gelen öğrencilerin konaklaması için önem taşıdığını ifade etti.

 

kaymakam-zadeleroglu-okul-insaatlarini-denetledi.jpgkaymakam-zadeleroglu-okul-insaatlarini-denetledi-001.jpgkaymakam-zadeleroglu-okul-insaatlarini-denetledi-002.jpgkaymakam-zadeleroglu-okul-insaatlarini-denetledi-003.jpg

 

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.