25 Temmuz 2015 Cumartesi 11:59
Kaymakam Zadeleroğlu'na veda yemeği

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Adıyaman Gölbaşı ilçesine tayini çıkan, Kaymakam Murat Zadeleroğlu onuruna veda yemeği düzenledi.

Eleşkirt'te bir restoranda düzenlenen programa, Tutak Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Yücekapı Beldesi Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, Tahir Beldesi Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları ile bazı köy ve mahalle muhtarları da katıldı.

Sarı, yaptığı konuşmada, Zadeleroğlu'na bundan sonra ki yaşamında ve meslek hayatında başarı dileklerinde bulunarak, ilçedeki makamının en iyi şekilde hakkını verdiği için teşekkür etti.

Zadeleroğlu ise iki yıl Taşlıçay da iki yıl da Eleşkirt ilçesinde olmak üzere dört yıl Ağrı ilinde görev yaptığını belirterek, Ağrı halkını çok sevdiğini kendisinin herkese hakkını helal ettiğini söyledi.

Belediye ve köy muhtarlarıyla birçok anısının olduğunu dile getiren Zadeleroğlu, ilçede görev süresince birçok okul inşaatı ve asfaltlama çalışması yaptıklarını, devletin ilçeye yatırımlarının arttığını söyledi.

Devlet kurumlarında, hizmet kurumlarında çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Zadeleroğlu, kendisi için düzenlenen program için Sarı başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti, herkesten helallik istedi. 

Program sonunda Başkan Sarı, Zadeleroğlu'na fahri hemşehrilik belgesi ve teşekkür plaketi takdim etti.

 

kaymakam-zadelerogluna-veda-yemegi.jpgkaymakam-zadelerogluna-veda-yemegi-001.jpgkaymakam-zadelerogluna-veda-yemegi-002.jpgkaymakam-zadelerogluna-veda-yemegi-003.jpgkaymakam-zadelerogluna-veda-yemegi-004.jpgkaymakam-zadelerogluna-veda-yemegi-005.jpgkaymakam-zadelerogluna-veda-yemegi-006.jpg

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.