15 Nisan 2016 Cuma 17:33
Sakarya'dan Eleşkirt'e 35 Engelli Sandalyesi

Türkiye Engeliler Derneği Sakarya Şubesi, Eleşkirt’te bulunan yürüme engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye etti.

Eleşkirt halkından Haluk Ballı’nın girişimleri ve program sunucusu Müge Anlı’nın da katkılarıyla ilçeye getirilen 30 manuel, 5 akülü engelli sandalye ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Türkiye Engelliler Derneği Sakarya Şube Başkanı Sibel Özkal, yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların yalnız olmadığını söyledi.

Özkal,"Eleşkirtli bir vatandaşımız tarafından böyle bir talep aldık. Müge Anlı’nın bizzat ilgilenerek desteklediği bir çalışma başlattık. İlçemizde bulunan engelli vatandaşlarımızın yalnız olmadığını ve onlara karşı hissettiğimiz sevgiyi göstermek için buradayız." dedi.
Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalyeleri Eleşkirt Belediye Başkan Yardımcısı Dadaş Sarı, Türkiye Sakatlar Derneği Sakarya Şube Başkanı Sibel Özkal, ve Sancaktepe Ağrılılar Derneği Yönetim Kurulu (AĞSANDER) üyesi Cesim Taşdemir takdim etti.

sakaryadan-eleskirte-35-engelli-sandalyesi.jpgsakaryadan-eleskirte-35-engelli-sandalyesi-001.jpg

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.