18 Haziran 2014 Çarşamba 21:03
Sebahattin Sarı; Eleşkirt Gençleri Sporla Buluşacak

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF),  30 mart seçimlerinde Eleşkirt Belediye Başkanı seçilen Sebahattin Sarı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Askf Başkanı Erkan Kösedağ, Onur Kurulu Başkanı Önder Baydar ve Federasyon yöneticilerinin katıldığı ziyarette Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Eleşkirt Belediye Spor'un yeniden kurulacağının müjdesini verdi.

 

Askf Başkanı Erkan Kösedağ'ın spor ile ilgili taleplerini dinleyen Başkan Sarı; " Önümüzdeki sezon Eleşkirt Belediye Spor Kulübü yerel amatör liglere katılım gösterecek. Gençlerimizin boş zamanlarını geçirebilecekleri sosyal ortamlar hazırlamamız gerekiyor.  Bu günün şartlarında spor en önemli sosyal sorun. Sporun yaygın olduğu yerlerde sağlıklı ve suça bulaşmaktan kaçınan bir nesil yetişiyor. Bende sizlere söz veriyorum. Eleşkirt Belediye Spor Kulübünün ulaşım, spor malzemesi, lisans ücretlerini karşılayacağım. Fırsat buldukça gençlerimizin müsabakalarını izlemeye de geleceğim." dedi.

 

Askf Başkanı Erkan Kösedağ ise " Biz federasyon olarak yerel yönetimlerimiz ile kulüplerimiz arasında bir köprü vazifesindeyiz. Yaz sezonunda ligler başlamadan önce hem belediye başkanlarımızı hem de kaymakamlarımızı ziyaret ederek spor konusunda desteklerini isteyeceğiz. Hamur ve Eleşkirt ilçe belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İki başkanımız da bizleri dinleyerek kendi ilçelerinde sporun gelişimi konusunda destek vereceklerinin sözünü verdi "  diye konuştu.




Son Güncelleme: 13.11.2016 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.