04 Mart 2016 Cuma 11:28
Yücekapı Belediye Başkanı İlhami Zeyrek Öğrenci Servislerini Denetledi

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Yücekapı Beldesi Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, "Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım" hizmeti kapsamında okul servislerini denetledi.

Başkan Zeyrek, iki yıldır süren ve kaynağının bir kısmı kaymakamlık tarafından karşılanan hizmet kapsamında gerçekleştirdiği denetimlerde öğrencilerle sohbet etti.

Zeyrek yaptığı açıklamada, girişimleri sonucu Kocaeli Dilovası Belediyesinden beldelerine hibe edilen otobüs ile de öğrencilerin okullarına rahat bir şekilde ulaşabildiğini belirterek, "Öğrencilerimiz kar ve yağmurlu havalara aldırış etmeden, okula gelip ders başı yapıyorlar.

Bizim için eğitim ön planda. Çünkü çocuklarımız bizim teminatımız ve geleceğimizdir. Bu nedenle belde içerisindeki eğitim kurumlarına desteğimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Zeyrek, servislere yönelik denetimlerinin aralıksız süreceğini sözlerine ekledi.

yucekapi-belediye-baskani-ilhami-zeyrek-ogrenci-servislerini-denetledi.jpgyucekapi-belediye-baskani-ilhami-zeyrek-ogrenci-servislerini-denetledi-001.jpgyucekapi-belediye-baskani-ilhami-zeyrek-ogrenci-servislerini-denetledi-002.jpgyucekapi-belediye-baskani-ilhami-zeyrek-ogrenci-servislerini-denetledi-003.jpg

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.