13 Nisan 2019 Cumartesi 12:21
Ağrı Eleşkirt'te Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde kaymakamlığı koordinesinde "Bağımlılıkla mücadele projesi" kapsamında eğitim semineri düzenlendi.

Eleşkirt İmam Hatip Lisesi Salonu'nda düzenlenen program, Eleşkirt Kaymakamlığı görevlilerinin sunumlarıyla başladı.

Sunumlarda, uyuşturucu maddeye bulaşmanın nedenleri, uyuşturucuya bulaşan bireylerin savunma mekanizmaları, ailelerin sağlıklı bireyler yetiştirmesi için yapılması gerekenler, madde bağımlılarının tespiti ve alınması gereken önlemler, uyuşturucu madde ile mücadelede ailelere düşen görevler ve madde bağımlılarının tedavi yöntemlerine yer verildi.

Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı daha sonra yaptığı konuşmada, teknoloji çağında uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığının zararlarını anlattı.

Sarı, bu konuda kurum amirleri ve okul idarecilerine düşen görevler olduğunu ifade etti.

Konuşmanın ardından Yeşilay Ağrı Şubesi temsilcileri, doktor, polis memuru tarafından bağımlılığın zararları konusunda katılımcılara bilgi verildi.

Programa, ilçedeki kurum ve kuruluşların yöneticilerinin yanı sıra öğretmen, idareci ve imam hatip öğrencileri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.