26 Mart 2018 Pazartesi 17:40
Ağrı Eleşkirt'te Trafik Kazası! 5'i Asker 7 Yaralı!

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5'i asker toplam 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Iğdır'dan Erzurum'a giden cezaevi aracı Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi Kayadibi mevkisi yakınlarında kaza yaptı. Kaza da 5'i asker 7 kişi yaralandı. Iğdır'dan aldığı mahkumu Erzurum'daki hastaneye götüren cezaevi aracı, Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi yakınlarında yoldan çıktı. Kazada, biri rütbeli 5 asker ile sürücü ve mahkum yaralandı. Kazanın sürücünün yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu yol kenarındaki kayaya çarptığı belirtildi.

Yaralılar olay yerine gelen 112 ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında ambulanslarla Eleşkirt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelerin ardından Ağrı Devlet Hastanesine sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Iğdır'dan aldığı mahkumu Erzurum'daki hastaneye götüren cezaevi aracı, Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi yakınlarında yoldan çıktı. Kazada, biri rütbeli 5 asker, sürücü ve mahkum yaralandı.

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN DİREKSİYONU KIRDI

Kazanın, sürücünün yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu yol kenarındaki kayaya çarpmasıyla meydana geldiği belirtildi.

HASTANEYE SEVK EDİLDİLER

Ambulanslarla Eleşkirt Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından Ağrı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.