23 Ekim 2017 Pazartesi 13:32
Ak Parti Eleşkirt 6. Olağan Kongresi Düzenlendi

Eleşkirt Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen kongre, AK Parti Ağrıkoordinatörü ve aynı zamanda AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir başkanlığında gerçekleşti.

Kongrede tek liste halinde yapılan seçimde, mevcut başkan Aytekin Arslan, 318 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Eleşkirt İlçe Başkanlığına seçildi.

Arslan, yaptığı konuşmada, başkan olarak 2 dönemi geride bıraktıklarını söyleyerek, "Biz sürekli halkımızın yanında olduk. Kapımız her daim tüm Eleşekirt halkına açıktır. Katılan herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Programa, AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül ve partililer katıldı. 

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.