13 Şubat 2023 Pazartesi 02:20
Depremzedeler Eleşkirt'te akrabalarının yanına geldiler

Deprem bölgesinde kurtarma çalışmaları devam ederken bu bölgelerde kalacak yeri olmayan deprem mağdurlarından 30 tanesi Eleşkirt teki yakınları tarafından ilçeye getirildi.

Eleşkirt Belediye Başka vekili Orhan Aydın, ‘Başkanımız Ramazan Yakut'un talimatıyla bu depremzede kardeşlerimizin her türlü masrafları ve ihtiyaçları bizzat tarafımızca karşılanacaktır. Bu kardeşlerimiz ilçemizde istedikleri kadar kalacaklar günlük ihtiyaçları istekleri ne ise anında yerine getirilecektir, bu başkanımızın bizzat bana talimatıdır. Bugün başkanımızla beraber misafir edildikleri yere giderek kendilerini ziyaret ettik. Ziyarette başkan Yakut, bu felaket boyutunda bir yıkım oldu. Bugün 85 milyon vatan evladı bir yumruk olup bu yaraları sarmak için kenetlendik. Devlet sahada hükümet sahada bütün belediye başkanları STK'lar hepsi sahadalar bu büyük yıkımdan birey olarak ta her kesin çıkaracağı dersler olacaktır. Ölenlere Allah tan rahmet yaralılarına Rabbim şifa versin inşallah' dedi.

Anahtar Kelimeler:
EleşkirtDepremzedeler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.