26 Ekim 2017 Perşembe 15:58
Eleşkirt Birlikspor'a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Malzeme Desteği

Eleşkirt ilçe stadında gerçekleşen dağıtım törenini Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Aziz Sinan Alp, Tesisler Şube Müdürü Cemil Budak, Eleşkirt İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sebahattin Güzel, Eleşkirt Birlikspor Kulübü Başkanı Necdet Yazar ve yöneticiler katıldı.

Kaymakam Sarı, yaptığı konuşmada, ilçede futbol kulübünün olmasının önemsediklerini belirterek, "Bu yeni dönemde ilçedeki tüm gençlerimizin en az bir spor ya da sanat dalına yönlendirilmesi noktasında mücadele veriyoruz." dedi.

Alp ise, İlçede yeni kurulmuş olan kulübü motive etmek gerektiğini belirterek, "Bakanlığımızın gönderdiği bu malzemeleri getirdik.Müdürlük olarakta desteğimiz devam edecektir. Gençlerimiz burda spor yapsınlar, sporla uğraşsınlar." diye konuştu.

Konuşmaların ardından kulübe, eşofman takımı, tişört, yağmurluk ve çantadan oluşan spor malzemeleri verildi.

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.