27 Kasım 2019 Çarşamba 08:57
Eleşkirt İlçe Emniyetinin ÇOGEP Projesi "Gönül Bağı İle Güvenli Yarınlar"

Emniyetin ÇOGEP Projesi İle Eleşkirt'li Çocuklar Polisleri Çok Sevdi

Eleşkirt İlçe Emniyeti ÇOGEP tarafından yaptıkları ‘’ Gönül Bağı İle Güvenli Yarınlar ‘’ projesi ile çocukları mutlu etti.

Proje kapsamında okulları ziyaret eden polisler çocuklara çeşitli hediyeler alıp onlarla bir araya gelip gönüllerini fethetti.

Sosyal ve kültürel bir çok etkinliği içeren ÇOGEP ‘’Gönül Bağı İle Güvenli Yarınlar ‘’ projesi ile Eleşkirt ilçe emniyetindeki Toplum Destekli Polislerle çocuklar ve gençlerin birbirleri ile kaynaştıkları ve çocukların polislere sempatisinin arttığının görülmesi projenin en anlamlı sonuçları olarak hafızalarda yer aldı.

Polise güvenin artması ve polis halk kaynaşması için hazırlanan proje kapsamında ilçedeki çocuklara bayram havasında bir hafta yaşatan ilçe emniyet amirliğine bağlı polislerin özellikle Eleşkirt sahasında yapılan uçurtma şenliğinde çocukluk yıllarına gitmişçesine öğrencilerle birlikte uçurtmaları uçurarak eğlenmeleri öğrencilerin yapılan bu etkinlikten aldıkları keyfi daha çok arttırırken , uçurtma şenliği hayatları boyunca hafızalarında yer edecek güzel bir gün olarak geride kaldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.