14 Şubat 2019 Perşembe 12:08
Eleşkirt'te Aile Destek ve Sanat Merkezi Açılışı Yapıldı

Eleşkirt ilçesinde yapımı tamamlanan Aile Destek ve Sanat Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban, eşi Beyza Elban ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Eleşkirt Kaymakamlığı tarafından yapımı tamamlanan Aile Destek ve Sanat Merkezi açılışına katılmak üzere ilçeye geldi.

Açılış öncesi ilçede Kodla Ağrı projesi kapsamında hazırlanan sınıfı gezen Vali Elban, öğrencilerle sohbet edip yaptıkları robotik çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı'ın eşlik ettiği ziyaret sonrası Vali Elban ve beraberindekiler, Aile Destek ve Sanat Merkezi açılışına katıldı.

Program açılışı sonrası Eleşkirt Kaymakamı Sarı, slayt eşliğinde katılımcılara merkez hakkında bilgi verdi.

Program, merkezdeki birimlerin gezilmesi ve müzik öğretmenleri ile öğrenciler tarafından hazırlanan mini konser ve tiyatro oyununun takip edilmesiyle son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.