28 Aralık 2017 Perşembe 10:05
Eleşkirt'te Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası'nda Ödül Töreni Yapıldı

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde İlçe genelinde okullarda yapılan masa tenisi turnuvalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

18-27 aralık 2017 tarihleri arasında İlçe genelinde liselerde 7 okul ortaokullarda 10 okuldan toplamda 99 öğrencinin katılım gösterdiği masa tenisi turnuvalarında dereceye girenlere Eleşkirt ikram kitap kafede yapılan ödül töreni ile İlçe Milli Eğitim müdürü Burhan Kurt, İlçe Gençlik hizmetleri ve spor müdürü Sebahattin Güzel, milli eğitim şube müdürleri Erol Bayram ve Erol İsen tarafından madalyaları dağıtıldı.

Yapılan masa tenisi turnuvaları ile ilgili olarak konuşma yapan ilçe gençlik hizmetleri ve spor müdürü Sebahattin Güzel "Bu tür turnuvalarda amaç öğrencilerimizin ders dışı etkinliklerde sosyal ve sportif anlamda etkinliklere katılım göstererek daha güzel bir hayat tarzı edinmeleridir. Öğrencilerin ilçe genelinde yapılan turnuvalara gösterdikleri katılım bizleri yaptığımız bu tür etkinlikleri daha fazla yapma isteğiyle daha güzel spor etkinliklerini yapmamız gerektiği inancını tazeliyor. İlçemizde yapılan masa tenisi turnuvalarında katılan her öğrenci bizim için başarılıdır. Bu organizasyonda emek veren ilçe milli eğitim camiasına beden eğitimi öğretmenlerine Bütün öğrencilerimize teşekkür ederim."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.