30 Eylül 2021 Perşembe 11:08
Eleşkirt'te Voleybol Turnuvası Kura Çekimleri Yapıldı

Eleşkirt Bireysel sporlar merkezi konferans salonunda gerçekleşen kura çekiminde turnuvaya katılacak 19 takımın temsilcileri katıldı.

Eleşkirt Gençlik Ve Spor Müdürü Sabahattin Güzel, Ağrı Gençlik Ve Spor Şube Müdürü Gökmen Aslankılıç, Voleybol il temsilcisi Yusuf Öner den oluşan turnuva kura çekim komisyonu turnuvanın kuralları ve organizasyonun temel ilkeleri hakkında bilgi verdi.

Eleşkirt Gençlik ve Spor müdürü Sabahattin Güzel burada yaptığı konuşmada "İlçemizde daha önce gençlik çalışmalarımız kapsamında bir çok turnuva ve organizasyon yapmıştık. Bunlara bir yenisini de eklemek istedik. Yapılacak olan bu Voleybol turnuvası ile kurumlar arası samimiyet duygularının gelişeceği bunun yanında , ilçemizdeki güzide kurumlarımızda meslek hayatlarını devam ettirenlere sosyal anlamda güzel bir etkinlik sunacağız. Bir birinden güzel maçlar izleyeceğimizi düşünüyorum. Şimdiden bütün katılımcılara başarılar diliyorum. İlçemizde gençlik ve ilçe halkına yönelik bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

4 gurupta 19 takımın mücadele edeceği Eleşkirt'te kurumlar arası Voleybol turnuvası maçlarını önümüzdeki hafta başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.