04 Haziran 2018 Pazartesi 14:56
Hüda Par Eleşkirt Başkanlığını Açtı

"HÜDA PAR kazanırsa, halkımız kazanacaktır"

HÜDA PAR Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde ilçe başkanlığı açılışı gerçekleştirdi.

Açılışa HÜDA PAR Eğitim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Ali Doyar, İstişare Kurulu Üyeleri Zeynel Abidin Gülsever, HÜDA PAR Ağrı milletvekili adayları Şaban Gökhan, Burhan Aslan, Cemal Arvas, Doğan Özmen, İl Başkanı Ahmet Karhan, Eleşkirt İlçe Başkanı Nurettin Polat ve diğer ilçe başkanlıklarından katılım gerçekleşti.

Açılış öncesi bir dua yapan HÜDA PAR Eğitim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Ali Doyar, kurdeleyi keserek, partililerle birlikte ilçe başkanlığına geçtiler.

Burada bir konuşma yapan Doyar, ahiretlerine zarar verecek bir yetkiyi istemediklerinin altını çizdi.

M. Ali Doyar, "Diyoruz ki biz, halkımıza, insanlarımıza, hak üzere adil bir hizmet inşallah yapmaya çalışacağız. Allah-u Teala, O'nun razı olacağı şekilde çalışmayı nasip eylesin. Eğer bizim aleyhimize geçecek, ahiretimize zarar verecek bir yetki olursa biz bunu istemiyoruz. Bunun için biz kendimizden eminiz." dedi.

"Devletin imkânlarından bolca istifade eden rakiplerimizle seçime giriyoruz."

Doyar, "Şimdi bir seçim arifesindeyiz ve 11 parti seçime giriyor. Ancak bunlardan birkaç tanesi hazine yardımı alabiliyor. Biz kıt imkânlarımızla seçim çalışmalarını yürütürken, diğer partiler hazine yardımı alıyor. Ama aynı şartlarda sözde seçime giriyoruz. Onun için bu adaletsizliğin mutlaka ortadan kaldırılması gerektiğini, seçime girme yeterliliğine sahip olan partilerin tümünün hazine yardımından alması gerektiğini ifade ediyoruz. Biz maalesef adil olmayan bir seçim yarışındayız. Bizim imkânlarımız kıt; ama devletin imkânlarından bolca istifade eden insanlarla seçime giriyoruz." ifadelerini kullandı.

"Bizim kriterlerimiz vardır"

Parti olarak kriterlerinin olduğunu ve bu kriterler doğrultusunda hareket ettiklerini kaydeden Doyar, sözlerini şöyle sürdürdü:"Bizim çok değerli kriterlerimiz vardır.Bizim en büyük dayanağımız İslam'ı ölçü almamızdır.İslam'ı ölçü almak öyle basit bir olay değildir.İslam'ı ölçü almak demek yalan söylememek, hırsızlık yapmamak, insanların haklarını yememek, oylarını aldıktan sonra onlara sırtlarını çevirip onları unutmamak, haksız kazanç elde etmemek, adam kayırmamak, eline imkan geçtiği zaman bu imkanları kendine ve yandaşlarına kullanmamaktır. İnsanların oylarını alıp emanet olan o oylara ihanet etmemek, kısacası İslam'ın güzelliklerini alıp İslam'ın reddettiği,yok saydığı hoş karşılamadığı şeyleri bırakmak demektir."

"HÜDA PAR güçlenirse, halkımız güçlenecektir"

HÜDA PAR'ın eline geçebilecek yetkiden halkın en güzel şekilde istifade edebileceğini vurgulayan Genel Başkan Yardımcısı Doyar, "Bu parti halkımızın partisidir.Bu parti eğer güçlenirse inanın bu halkımız güçlenecektir.Eğer bu parti bir yetki alırsa bizim halkımız bundan güzelce istifade edecektir.Çünkü bu parti halkımızı savunacak ona sahip çıkacaktır.Çünkü bu parti halkımızın sesi olacaktır.Eğer bu patimiz güçlenirse halkımızın sesi daha gür çıkacaktır ve eğer bu parti güçlenirse halkımızın ihtiyaçları halkımızın sorunları ister toplumsal ister şehirle ilgili altyapı gibi sorunlar olsun, sağlık, siyasi, kültürel, ekonomik bütün bu sorunların hepsinin belki daha adilane bir şekilde seslendirilmesi olacaktır." şeklinde konuştu.

Açılışın ardındanHÜDA PAR Eğitim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Ali Doyar, İstişare Kurulu Üyeleri Zeynel Abidin Gülsever ve beraberindeki kalabalık heyet önce Eleşkirt ilçesi esnafını daha sonra Ağrı merkeze geçerek buradaki esnafı ziyaret ettiler. Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek gerçekleşecek seçimde destek talebinde bulundular.(Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.