05 Nisan 2018 Perşembe 17:02
Vali Süleyman Elban Kodlağrı Projesi için Eleşkirt'te Açılış Yaptı

Vali Elban, Eleşkirt İlçesine Ziyarette Bulundu

Eleşkirt Halk Eğitim Merkezinde köy ve mahalle muhtarlarla bir araya gelen Vali süleyman Elban, onların taleplerini,sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Muhtarlar söz alarak dile getirdikleri sorun ve taleplerinin değerlendirileceğini ifade eden Vali Elban, imkanlar doğrultusunda daha iyi hizmet vermek için çalıştıklarını söyledi.

Vali Süleyman Elban, daha sonra Valiliğimiz tarafından başlatılan Kodlağrı Projesi kapsamından Eleşkirt Ortaokulu ve Eleşkirt Cengiz Topel Ortaokulunda oluşturulan Lego Konsept ve Vex Konsept atölyelerinin açılışını yaptı. Öğrencilerle bir araya gelerek,yaptıkları çalışmaları tek tek inceledi. Kodlama eğitiminin gelecek yıllardaki önemini vurgulayan Vali Elban,  öğrencilerin yaptıkları çalışmaların zamanla daha kapsamlı olacağını, ilerleyeceğini ve güzel başarılara imza atacaklarını ifade etti. Atölyelerin açılışı ardından öğretmenler ile bir araya gelen Vali Elban bir süre onlarla sohbet etti. 

Ardından, Eleşkirt Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Elban kaymakamlık personeli tarafından karşılandı. Kaymakam Gülhani Ozan Sarı`dan ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında Vali Elban`a sunum yaptı. Vali Elban, Kaymakamlık ziyareti sonrası ilçeden ayrıldı. 

Son Güncelleme: 05.04.2018 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.