30 Mart 2015 Pazartesi 13:13
AK Parti İl Başkanı Bulut'tan CHP İl Başkanı Arslan'a ziyaret

ERZİNCAN (AA) - AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, CHP İl Başkanı İsmail Arslan’a iadeiziyarette bulundu.ak-parti-il-baskani-orhan-bulut,-chp-il-baskani-ismail-arslan’a-iadeiziyarette-bulundu..jpgak-parti-il-baskani-orhan-bulut,-chp-il-baskani-ismail-arslan’a-iadeiziyarette-bulundu.-001.jpg

AK Parti İl Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından iadeiziyaretlerini sürdüren Bulut, Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş, Gençlik Kolları Başkanı Murat Güler ve parti yöneticileriyle CHP İl Başkanı Arslan’ı ziyaret etti.

İadeiziyaretleri kapsamında CHP İl Başkanlığını ziyaret ettiklerini ifade eden Bulut, "Seçimler belki söylem anlamında, eylem anlamında siyasi partilerin farklılıkları ifade ettiği ortamlardır ama biz Erzincan’da siyasi partiler olarak birbirimizle diyaloglarımızı sürdürüyoruz. 7 Haziran seçimlerinin Erzincan’ımız için en hayırlı şekilde neticelenmesine gayret ediyoruz" dedi.

Arslan da "Erzincan'ımız çok stratejik bir öneme sahiptir. Biz siyasi partiler mutlaka kardeşçe hareket etmek zorundayız. Birbirimize sahip çıkarak hareket etmek zorundayız. Bizler bunu sağladık ve bundan sonra da Erzincan’ın başarısının artacağına inanıyoruz. 7 Haziran’da yapılacak genel seçimin ülkemize, siyasi partilere ve Erzincan’a hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.03.2015 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.