17 Eylül 2015 Perşembe 17:31
AK Partili belediye encümeni Yıldıztaş'ın kaçırılması

Erzurum'un Çat ilçesinde 19 Temmuz'da bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırılan AK Parti İlçe Belediye Encümen Üyesi İsmail Yıldıztaş'ın, Türkiye-Irak sınırındaki Zaho'da serbest bırakıldığı bildirildi.

Erzurum AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gece yarısından sonra Yıldıztaş'ın Türkiye'ye giriş yapacağını söyledi.

Bunun için encümen üyesinin kardeşi Mehmet Yıldıztaş ile Şırnak vali yardımcılarından birinin de Habur Sınır Kapısı'na gittiğini belirten Yeşilyurt, şöyle konuştu:

"İsmail Yıldıztaş, kardeşi ve vali yardımcımızdan aldığımız bilgilere göre, bu gece Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye alınacak. Şu an encümen üyemizin yanında amcasının oğlu Ahmet Yıldıztaş da bulunuyor. Aldığımız bilgilere göre, encümen üyemizin sağlık durumu iyi. Bu duruma çok sevindik ve güzel bir gelişme oldu."

Yıldıztaş, 19 Temmuz'da öğle saatlerinde kendi aracıyla Çat ilçesi Mardo grup köy yolunda seyir halindeyken, önü siyah bir ciple kesilmiş ve kaçırılmıştı.

Terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırılan Yıldıztaş'ın bulunması için çalışma başlatılmıştı.

Son Güncelleme: 17.09.2015 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.