15 Mart 2016 Salı 13:18
Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Kayaklı Koşu Takımı Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren Erzincanlı sporcular ödüllendirildi.

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, Erzurum Kandilli Kayak Merkezi'nde 8-10 Mart tarihlerinde yapılan Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonasında dereceye giren Erzincan Kayaklı Koşu Takımı sporcularını makamında kabul etti.

Sporcuları elde ettikleri başarılardan dolayı kutlayan Mumcu, sporcuları çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi

Erzincan Kayaklı Koşu Takımı sporcuları da şampiyonada kazandıkları kupayı, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne hediye etti.

Şampiyonada, klasik stil çocuk bayanlar ve serbest stil çocuk bayanlar kategorilerinde Seda Başgöl ve Esranur Akpınar Türkiye ikincisi, serbest stil yıldız erkekler ve klasik stil yıldız erkekler kategorilerinde yarışan Erdal Korkmaz Türkiye birincisi, serbest stil çocuklar kategorisinde yarışan Bayram Toplu ise Türkiye üçüncüsü olmuştu.

Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Son Güncelleme: 15.03.2016 18:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.