12 Mayıs 2015 Salı 21:23
Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzincan'a geliyor

ERZİNCANCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Mayıs Cuma günü Erzincan’a geleceği bildirildi. 

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, makamında düzenlediği basın toplantısında, "Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir dizi açılışlarda bulunmak ve hemşehrilerimizle kucaklaşmak üzere ilimize geliyor. 15 Mayıs 2015 Cuma günü ilimize gelecek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için hazırlıklar aralıksız devam ediyor" dedi.

Erzincan halkının misafirperverliğini göstermek için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getiren Kahraman, şunları kaydetti:

"Erzincanlılar olarak Cumhurbaşkanımızın ilimize yapacağı ziyaretin heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın ziyareti bizim için son derece önemlidir. Ziyaret halkımız ve bizim için büyük bir onur ve gurur kaynağıdır. Erzincanlı hemşehrilerimin ziyarette Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacaklarına, gerekli alakayı göstereceklerine inancım tamdır. 15 Mayıs Cuma günü ilimize gelecek Cumhurbaşkanımız ilk olarak Valiliğimizi ziyaret edecek olup, saat 18.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek toplu açılış töreninin ardından 3. Ordu Komutanlığı ve Erzincan Belediye Başkanlığını ziyaret edecektir."

Son Güncelleme: 12.05.2015 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.