05 Haziran 2015 Cuma 17:04
Erzincan Akyazı Ortaokulunda 'bilim fuarı' açıldı

ERZİNCAN  - Erzincan Akyazı Ortaokulu'nda, öğrenciler tarafından hazırlanan projeler bilim fuarında sergilendi.

Merkeze bağlı Akyazı Beldesi Akyazı Ortaokulu'nda danışman öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan projeler, okul bahçesinde katılımcıların beğenisine sunuldu. İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul müdürü Kazım Erol ile şube müdürleri tarafından açılışı gerçekleştirilen fuardaki 35 proje davetlilere tanıtıldı.

Gün, belde okullarının yaptıkları çalışmaları önemsediklerini belirterek, Erzincan’a yakın olan beldelerin merkezdeki eğitim ve öğretime fikir, sanat ve akademik anlamda başarı kattıklarını söyledi.

Akyazı Ortaokulunda 25 öğretmenin görev yaptığını 150 öğrenci tarafından hazırlanan 35 projenin sergilendiğini söyleyen Gün, “Mühim olan bu projelerin çok fazla teferruatlı olması değil. Teferruatlı olan projelerimiz de var ama öncelikle önemli olan öğrencilerimizi danışman öğretmenlerle bu projelere yönlendirmek, öğrencilerimizin kafa yormalarını, farklı etkinliklerde bir araya gelmelerini sağlamak. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 05.06.2015 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.