25 Kasım 2017 Cumartesi 14:46
Erzincan Belediyesi Kışa Hazırlıklarını Bitirdi

Hemşehrilerimizden isteğimiz zorunlu olmadıkça kendi araçlarını kullanmamaları, toplu taşıma araçlarını kullanmaları ve kendi araçlarını da gelişi güzel yol kenarlarına bırakmamalarıdır. Biz her türlü tedbiri aldık. Umuyoruz ki sorunsuz bir kış geçireceğiz. Ayrıca şehrimizde ihtiyaçlı ailelerimizin içinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Dışarıda kalan hemşehrilerimiz için misafirhanemizi onlar için açtık. Bunun yanında yakacak problemi olmayan hemşehrilerimizin de ihtiyaçlarını karşılayacağız. Mesai arkadaşlarıma çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Gerçekleştirilen incelemelerde Başkan Başsoy’a, Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Karabey Atıcı ve Osman Alanur eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
ErzincanBelediyeKış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.