29 Temmuz 2016 Cuma 16:08
Erzincan Cumhuriyet Meydanında Cuma Namazı Kılındı

Erzincan'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında "demokrasi nöbeti"nin tutulduğu Cumhuriyet Meydanı'nda cuma namazı kılındı.

Erzincan Belediyesi ve il müftülüğünün organizasyonuyla Erzincanlılar, tek yürek olunduğu göstermek amacıyla cuma namazını Cumhuriyet Meydanı'nda eda etti.

İl Müftüsü Yavuz Karabayır, cuma hutbesinde, yaşanan süreçten millet olarak çıkarılacak büyük dersler olduğunu belirterek, "Bu aziz millete bu kötülüğü reva görenleri unutmamalıyız. Yüce dinimizi sahi kaynaklardan doğru bir şekilde öğrenmeliyiz. İslamiyeti en doğru şekilde öğrenmeliyiz. Gönlümüzü, ruhumuzu, aklımızı, fikrimizi, irademizi başkalarına teslim etmemeliyiz. Bizi Allah'a kulluk yerine, kendine kul ve köle olmaya davet edenlere zerre kadar itibar etmemeliyiz." dedi.

Cuma namazında, Vali Ali Arslantaş, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ve Emniyet Müdürü Doğan İnci de vatandaşlarla birlikte saf tuttu.

Son Güncelleme: 29.07.2016 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.