21 Nisan 2015 Salı 15:37
Erzincan-Gümüşhane Toplumsal Kalkınma Projesi

ERZİNCAN - Erzincan-Gümüşhane Toplumsal Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen girişimcilik eğitimleri devam ediyor. 

Proje koordinatörü Erzincan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Çelik, bir restorantta düzenlediği basın toplantısında, girişimcilik eğitimleri kapsamında yaptıkları çalışmaları anlattı. 

Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) Ham Petrol Boru Hattı Şirketince desteklenen Erzincan-Gümüşhane Toplumsal Kalkınma Projesi kapsamındaki girişimcilik eğitimlerinde KOSGEB ile işbirliği yapıldığını vurgulayan Çelik, eğitimleri başarıyla tamamlayanların KOSGEB’in yeni girişimci desteğine başvurma hakkı kazanacağını belirtti. 

Erzincan’ın Çayırlı, Tercan ve Refahiye ilçeleriyle Gümüşhane’nin Kelkit ilçelerinde muhtarlarla bir araya gelerek projeyi anlattıklarını aktaran Çelik, "2014 yılında yaklaşık 12 proje destekledik. 2 girişimcilik kursu düzenledik. 2015 yılında da bireysel ve kurumsal başvuru forumlarını tanıttık. Bu ayın sonuna kadar bölgedeki köyleri dolaşacağız ve köylüleri bilgilendireceğiz. Bu ayın sonunda projeleri toplayıp Mayıs ayı içerisinde değerlendireceğiz” diye konuştu.  

Erzincan-Gümüşhane Toplumsal Kalkınma Projesi

Erzincan-Gümüşhane Toplumsal Kalkınma Projesi

Son Güncelleme: 21.04.2015 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.