04 Eylül 2015 Cuma 20:12
Erzincan POMEM'de mezuniyet töreni

Erzincan Polis Mesleki Eğitim Merkezi'nde (POMEM) 14. dönemde eğitim gören öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Erzincan POMEM bahçesinde gerçekleştirilen 14. dönem mezuniyet töreninde konuşan Erzincan Vali Vekili Ahmet Türköz, toplumların bir araya gelmesiyle devletlerin oluştuğunu, devletlerin temel kurulma amacının ise güvenlik olduğunu söyledi.

Okuldan 954 kişinin polis teşkilatına güç katacağını belirten Türköz, şöyle konuştu:

"Kendilerini ne kadar iyi yetiştirmiş bireyler olduklarını gördüm. Ancak burada almış oldukları eğitim ile bu gelişmişliklerinin üzerine pek çok meziyetler eklediler. Devlet adına üniforma giyip silah kuşanma hakkını kazandılar. Üniforma giymek onlar açısından çok güzel bir duygu ama bunun sorumluluğu da çok önemli ve çok büyüktür. Bu arkadaşlar üniformadan güç aldıkları kadar, o üniformaya da güç vermekle mesuldürlar."

Konuşmanın ardından, dönem birincisi Sefa Burak Kaya Aydın, yaş kütüğüne plaket çaktıktan sonra 954 öğrenci yemin edip keplerini havaya fırlattı.

Törene, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir,  İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve mezunların aileleri katıldı.

Son Güncelleme: 04.09.2015 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.