20 Ağustos 2015 Perşembe 12:09
Erzincan Valiliği

ERZİNCAN  - Erzincan Valiliğince, merkeze bağlı Uluköy köyünde gece saatlerinde iki farklı yerde çıkan yangınla ilgili yapılan araştırmada, olayın terör eylemi olduğu yönünde somut bir delil veya bulgu bulunmadığı bildirildi. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, gece saatlerinde Uluköy köyünde ikamet eden şahıslara ait evlerin yanında bulunan saman balyalarının kısa süreli aralıklarla yanmaya başladığının öğrenildiği belirtildi.

Olayın ardından ivedilikle Üzümlü ve Erzincan itfaiyelerinin köye sevk edilerek yangınları kısa sürede kontrol altına aldığı kaydedilen açıklamada, "Söz konusu olayla ilgili yapılan araştırmada, olayın terör eylemi olduğu yönünde somut bir delil veya bulgu bulunmamakla birlikte, söz konusu yangın çıkarma olayının fail veya faillerinin yakalanması ve olayın aydınlatılması için Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığınca çok yönlü soruşturmaya başlanılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Erzincan merkeze bağlı Uluköy'de çıkan yangında 2 eve ait saman balyaları yanmış, jandarma ekipleri, aynı anda köyün iki farklı tarafından çıkan yangınların olası bir terör saldırısı ihtimaline karşı köyün giriş ve çıkışlarında kontrollü geçiş sağlamış, köy korucuları ve köylüler de nöbet tutmuşlardı.

Son Güncelleme: 20.08.2015 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.