14 Mart 2016 Pazartesi 16:38
Erzincan'da 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

Erzincan'da 14 Mart Tıp Bayramı, Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığınca düzenlenen törenle kutladı.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Erzincan Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Konferans Salonu'nda tören düzenlendi.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, törende yaptığı konuşmada, sağlık alanında yapılacak her türlü çalışmanın yanında olduğunu dile getirerek, "Valilik olarak tıp fakültesine elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız. Bu azim ve gayretle tıp alanındaki hizmet ve gelişmenin daha iyi bir noktaya geleceğine inanıyorum” dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy da sağlık konusunda önemli yollar kat edildiğini, hastanelerin bir yıl içerisinde yüz binlerce kişiyi tedavi eder duruma geldiğini söyledi.

Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ise sağlık sektörü çalışanlarının özveriyle çalıştıklarını ifade ederek ; “Bu coğrafya da yaşayan insanımız bu mücadeleyi vermiştir ve vermeye de devam edecektir. Bu mücadelenin her noktasında sağlık çalışanları gerektiği zaman gerektiği nokta da duruşunu sergilemiş mücadelesini vermiştir" diye konuştu.

Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kalkan da 14 Mart Bayramı'nın sadece hekimlere yönelik bir bayram olmadığını aynı zamanda insan varlığına yönelik bir bayram olduğunu söyledi.

Programa, AK Parti Erzincan Milletvekili Sabahattin Karakelle, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, Erzincan İl Müdürü Doğan İnci İl Sağlık Müdürü Mesut Turan ve tıp fakültesi öğrencileri katıldı.

Törende, yardımcı doçent ünvanı alan 17 öğretim üyesine de cübbe giydi.

Erzincan'da 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

Erzincan'da 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

Erzincan'da 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

Son Güncelleme: 15.03.2016 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.