13 Temmuz 2015 Pazartesi 18:15
Erzincan'da araştırma hastanesine ek bina yapılacak

ERZİNCAN - Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine ek bina yapılacak.

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Fatih Özçiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanenin yanındaki alana yapılması planlanan yapının ana binayla bağlantılı olacağını belirtti.

Özçiçek, ek binada modern bir acil servisle 60 kapasiteli yoğun bakım ünitesi de bulunacağını söyledi.

Hastanenin yatak sayısı ve yoğun bakım ünitesinin yeterli olmadığını belirten Özçiçek, "Bu amaçla hastanemizin yan tarafındaki alanda ek bina çalışmalarımız vardı. Bu binanın proje ihalesi yapıldı. Proje hazırlanıyor. Zemin etüdü yapılıyor. Yeni yapılacak mevcut binamızdaki teknik alt yapıyla ilgili birçok eksiğimizin giderileceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

Özçiçek, "Ek binada 50-60 yoğun bakım yatağı planlıyoruz. Servis yataklarımızdaki yetersizlik sebebiyle 165 yatak olarak planlanmış olan bu ek binanın mümkünse 200 yatağa çıkarılmasını talep ettik. Poliklinik sayılarının arttırılması, eğitim salonlarının sayılarının arttırılması ek binadaki hedeflerimiz arasında" ifadelerini kullandı.

Erzincan'da araştırma hastanesine ek bina yapılacak

Son Güncelleme: 13.07.2015 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.