24 Haziran 2015 Çarşamba 02:42
Erzincan'da arka düşen çocuk boğuldu

Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde, arka düşen 6 yaşındaki çocuk boğuldu

Alınan bilgiye göre, Muhammet Hamza Aydın (6), babası Fatih Muhammet Aydın ve halasının oğlu Mehmet Akif Güneş'le (10) çarşı merkezinde durakta belediye otobüsü beklerken, yakınlardaki arka giderek ayaklarını suya soktu.

Bir süre sonra kayarak, suya düşen çocuk akıntıya kapıldı. Durumun fark edilmesi üzerine yapılan aramalardan sonuç alınamayınca belediye tarafından arkın suyu kesildi. Muhammet Hamza Aydın suya düştüğü yerin 800 metre ilerisinde belediye işçileri tarafından bulundu.

Olay yerine çağrılan ambulans ile Üzümlü Devlet Hastanesine kaldırılan Aydın, buradaki ilk müdahalenin ardından Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken hayatını kaybetti.

Öte yandan Aydın'ın, ailesi ile 18 Haziran'da Çayırlı ilçesinde trafik kazası geçirdiği, babaannesi hayatını kaybederken kendisi, babası, annesi ve kardeşinin kazadan yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 24.06.2015 02:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.