11 Mart 2016 Cuma 14:23
Erzincan'da Badmintonun Yıldızları Avrupa Şampiyonasına Hazırlanıyor

17 Yaş Altı Badminton Milli Takımı'nda bulunan 7 Erzincanlı sporcu, 17-25 Mart tarihlerinde Polonya'da yapılacak Badminton Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Badminton Milli Takımı'nda yer alan Erzincanlı sporcular Bengisu Erçetin, Nazlıcan İnci, Dilara Subaşı, İlayda Nur Özelgül, Zehra Erdem, Emre Sönmez, Mehmet Çöpür, Polonya'da yapılacak 17 Yaş Altı Badminton Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını, Yıldırım Akbulut Kapalı Spor Salonu'nda milli takım antrenörleri Uğur Erçetin ve Murat Sönmez gözetiminde günde üçer saat çift idmanla sürdürüyor.

Milli takım antrenörü Erçetin, takımlarının son olarak 19-21 Şubat tarihlerinde Rusya'nın Kazan kentinde yapılan 15 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'ndan başarılı sonuçlarla döndüğünü, Bengisu Erçetin ve Zehra Erdem ikilisinin çift bayanlarda Avrupa birincisi, Bengisu Erçetin'in ayrıca tek bayanlarda Avrupa üçüncüsü olduğunu hatırlattı.

Polonya'da yapılacak şampiyonadan da umutlu olduklarını ifade eden Erçetin, "Takım ve ferdi müsabakalarda ülkemizi ve Erzincan'ı en iyi şekilde temsil ederek oradan şampiyonluklarla dönmek hedefimiz" dedi.

Milli takımın başarılı sporcularından Bengisu Erçetin de Polonya'daki şampiyonaya sıkı bir programla hazırlandıklarını dile getirerek, "Orada inşallah takım ve ferdi müsabakalarda şampiyon olmak için gidiyoruz" ifadesini kullandı.

Milli sporcu Emre Sönmez de Avrupa Şampiyonası'na çok iyi hazırlandıklarını ve antrenmanlarının çok yoğun geçtiğini belirterek, Polonya'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 11.03.2016 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.