15 Ocak 2016 Cuma 21:16
Erzincan'da Bayırbucak Türkmenleri İçin Yardım eli uzatıldı

AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Erzincan’da Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlattı.

Parti il binasında basın toplantısı düzenleyen Bulut, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başlattığı Bayırbucak Türkmenleri yararına yardım kampanyasına Erzincan’da start verdiklerini söyledi.

Bulut, teşkilat, gençlik ve kadın kolları olarak, Erzincan’daki tüm vatandaşların yapmak istedikleri yardımları partileri vasıtasıyla toplayacaklarını söyledi.

Toplanma merkezlerinin il ve ilçe teşkilatları olduğunu aktaran Bulut, hemşerilerinin buraya imkanları doğrultusunda uygun gördükleri yardımlarını ulaştırabileceklerini, gıda, giyim ve battaniye olarak toplanacak yardımların partinin yapacağı organizasyonla, Genel Merkez aracılığıyla ulaştırılacağını belirtti.

Bulut, "Nerede bir ihtiyaç, bir sıkıntı, bir mazlum varsa hakikaten bu millet büyük bir millet ki yardım elini uzatıyor. Biz hiçbir zaman din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin bunu yapıyoruz. Erzincanımızda bütün hemşerilerimiz imkanları doğrultusunda yardım edeceklerdir" dedi.

 

Erzincan’da Bayırbucak Türkmenleri İçin Yardım eli uzatıldı

Son Güncelleme: 15.01.2016 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.