21 Temmuz 2016 Perşembe 17:03
Erzincan'da FETÖ Operasyonu

Erzincan'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 15 Temmuz'dan itibaren 252 kişi hakkında adli ve idari işlem yapıldı, 191 kamu çalışanı açığa alındı, 36 zanlı tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında il genelinde yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmaların devam ettiği belirtildi.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen adli soruşturmalar kapsamında bugüne kadar 36 zanlının tutuklandığı, gözaltına alınan 20 şüpheli ile kendiliğinden teslim olan 5 kişi hakkında adli işlemlerin sürdüğü kaydedilen açıklamada, örgütle bağlantısı olanların belirlenmesi için kamu kurumlarınca yürütülen idari soruşturmalar kapsamında da 191 kişinin açığa alındığı bildirildi.

Son Güncelleme: 21.07.2016 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.