16 Eylül 2016 Cuma 13:26
Erzincan'da Heyelan Meydana Geldi

 Erzincan'ın Refahiye ilçesine bağlı Aşağı Sütlü köyünde meydana gelen heyelanda evleri hasar gören vatandaşların kullanımı için konteynerler kuruluyor.

Erzincan Valiliğinin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Aşağı Sütlü köyündeki heyelan sonrası 24 evin zarar görmesi üzerine, vatandaşların barınması için köye konteynerler gönderildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından gönderilen konteynerler, Aşağı Sütlü köyüne ulaştırıldı.

Konteynerleri incelemek ve son durum hakkında bilgi almak üzere Aşağı Sütlü köyüne giden Erzincan Valisi Ali Arslantaş, köylülerin istek ve sorunlarını dinledi.

Heyelandan etkilenen tüm vatandaşların hiçbir şekilde mağdur edilmeyeceğini söyleyen Vali Arslantaş, konteynerlerin kurulup mağdur vatandaşların barınma ihtiyaçları giderilinceye kadar yemek ve güvenlik ihtiyaçlarının da sağlanacağını kaydetti.

Devletin vatandaşın yanında olduğunu vurgulayan Arslantaş, İl Özel İdaresi, Refahiye Kaymakamlığı ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerine, en kısa zamanda konteynerlerin kurularak, kışı köyde geçirecek vatandaşlara teslim edilmesi talimatı verdi.

Erzincan'ın Refahiye ilçesine bağlı Aşağı Sütlü köyünde 12 Eylül'de meydana gelen heyelanda 24 ev kullanılamaz hale gelmişti.

Son Güncelleme: 16.09.2016 13:32
Anahtar Kelimeler:
Erzincan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.