09 Ocak 2016 Cumartesi 17:16
Erzincan'da Kadınlara 3,3 Milyon Lira Mikrofinans bağlandı

Türkiye Grameen Mikrofinans Programı Erzincan Bölge Müdürü İbrahim Gürler, 2015 yılında sorumluluk bölgelerindeki 6 ilde yaklaşık 2 bin kadına kendi işlerini kurmaları için 3 milyon 300 bin lira mikrofinans sağladıklarını bildirdi. 

Gürler, yaptığı yazılı açıklamada, yoksulluğun ve işsizliğin olmadığı bir Türkiye oluşturmak için harekete geçtiklerini belirterek, bu kapsamda potansiyeli olan ancak imkanı olmayan kadınları, sağladıkları küçük kredilerle ekonomik hayata kazandırmaya çalıştıklarını ifade etti.  

Bölge müdürlüklerinin sorumluluk sahasında bulunan Erzincan, Erzurum, Bingöl, Bitlis, Muş ve Iğdır illerinde, kadınların ekonomik yaşama kazandırılması için geçen yıl yaklaşık 2 bin kadına ulaştıklarını dile getiren Güler, 2015 yılında 6 ilde 7 şube ile yaklaşık 2 bin kadına 3 milyon 300 bin lira mikrofinans sağlandığını kaydetti. 

Erzincan'da Kadınlara 3,3 Milyon Lira Mikrofinans bağlandı

Son Güncelleme: 09.01.2016 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.